Vážení zákazníci, z důvodu povodňového stavu se může expedice některých objednávek opozdit. Děkujeme za pochopení.

Zorganizujte si svoji zahradu

“Ještě včera to tu bylo! Kam jsem to jenom dal? Neviděl někdo moje rukavice?” Poznáváte se v těchto větách? Práce na zahradě je sama o sobě fuška. A člověku nepřidá, když je všude kolem nepořádek. Těžko se pracuje, když nedokážete najít správné nářadí, které je zaházené pod nekonečnými hromadami užitečného nepořádku. Dnes vám ale nabízíme řešení! Pojďte si s námi zorganizovat svoji zahradu tak, abyste už nikdy nezažili zoufalé hledání rukavic ani ničeho dalšího.

Zahradní boxy

Pomocníkem, na kterého brzy nedáte dopustit, jsou zahradní boxy. Nabízeny jsou v různých velikostech, a nejen že do nich snadno roztřídíte všechno své náčiní, ale jsou i skvělým stylovým doplňkem. Pro větší přehlednost si je můžete například i oštítkovat, nebo si vyrobit drobné cedulky s popisem, co box obsahuje. Nutností je rozhodně oddělit zahradní nářadí od ochranných pomůcek a zvlášť patří i semena a hnojiva. Kreativitě se ale meze nekladou. Můžete boxy také roztřídit podle ročního období, předpřipravit si do nich semínka nebo do nich dočasně ukládat úrodu. Zkrátka a dobře, zahradní boxy se dají využít na tisíce způsobů a každý z nich vám práci na zahradě alespoň trochu usnadní.

woodeboxy-blog

Organizéry

Další neopomenutelnou pomůckou jsou organizéry. Těch existuje mnoho druhů a stejně jako zahradní boxy je lze s trochou kreativity využít téměř jakkoli. Například do závěsných organizérů lze uložit spoustu menšího náčiní, které se hodí mít snadno dostupné. Nebo potřebujete při obdělávání zahrádky často spoustu různých nástrojů, ale v rukou je všechny zkrátka držet nemůžete? Nebaví vás neustálé odbíhání a hledání toho, co právě potřebujete? Pak vám pomůže pás na nářadí, kde díky až jedenácti kapsám dokážete bez problémů uložit vše, co potřebujete mít po ruce.

A až budete mít celou zahradu krásně zorganizovanou a uklizenou, můžete si odpočinout na pohodlném zahradním nábytku! Ať už jsou to houpačky pro děti, houpací sítě pro relax nebo sety zahradního nábytku, vše snadno doručíme až k vám domů.

zahradni-nabytek-blog

Nebo chystáte jen jednorázovou zahradní akci, nemáte dostatek nábytku, ale nechcete si jej kvůli jednomu večeru kupovat? Naprosto vám rozumíme! Právě pro vás máme možnost zapůjčení. Pronajměte si pivní set, lavici, slunečník, smaltovaný kotlík, trojnožku nebo vozík ihned u nás na webu. Stačí vyplnit online formulář a párty může začít!

pujcovna4-blog